Postavljanje pločica - Keramičar Beograd - Renoviranje kupatila
TF InsightFX - шаблон joomla Видео

Postavljanje pločica Postavljanje pločica

Lepljenje pločica preko pločica

Lepljenje pločica preko pločica

Lepljenje pločica preko pločica

Radovi u stanu poslednjih godina iziskuju veliko opterećenje za kućni budžet. Instalacijama polako ističe rok, dizajn starih pločica je prevaziđen. Stare pločice, koliko god se trudili u održavanju, trošili novac i vreme na nova sredstva za čišćenje, je nagrizao zub vremena. Kada god vidimo novo urađena kupatila ili kuhinje vidimo da je dizajn pločica u našem kupatilu davno demode. Hoćemo da promenimo staru kadu, lavabo... Jednom rečju hoćemo novo kupatilo.

Opširnije: Lepljenje pločica preko pločica

Materijali za lepljenje keramičkih pločica

Materijali za lepljenje keramičkih pločica

Keramičke pločice se mogu postavljati na više načina u zavisnosti od podloge i vrsta pločica. Kod nas se u praksi primenjuje postavljanje pločica na malter i postavljanje pločica na lepak.

Opširnije: Materijali za lepljenje keramičkih pločica

Keramičarski radovi: Postavljanje pločica

Keramičarski radovi: Postavljanje pločica

Keramičkim pločicama moguće je obložiti i dekorisati kako enterijere (unutrašnje prostorije), tako i eksterijere (spoljne površine). Isto tako, pločicama je moguće obložiti podne i zidne površine. Najčešće ćemo na pločice naići u sanitarnim prostorijama, kuhinjama i kupatilima što se unutrašnjosti tiče, ali vrlo često se pločice lepe na balkone i terase.
Naravno, pločice možemo postavljati i u ostale prostorije našeg doma, kao na primer na pod u hodniku, u dnevnoj i ostalim sobama, ako imate ugrađeno podno grejanje, što takođe nije redak slučaj.

Opširnije: Keramičarski radovi: Postavljanje pločica

Najnoviji tekstovi

Prev Next