Postavljanje pločica - Keramičar Beograd - Renoviranje kupatila
TF InsightFX - шаблон joomla Видео

Napomena

Pre poziva sa pitanjem "Koliko radite po kvadratu?" Obavezno pročitajte tekst CENOVNIK KERAMIČARSKIH RADOVA

 

 

Postavljanje pločica Postavljanje pločica

Lepljenje pločica preko pločica

Lepljenje pločica preko pločica

Lepljenje pločica preko pločica

Radovi u stanu poslednjih godina iziskuju veliko opterećenje za kućni budžet. Instalacijama polako ističe rok, dizajn starih pločica je prevaziđen. Stare pločice, koliko god se trudili u održavanju, trošili novac i vreme na nova sredstva za čišćenje, je nagrizao zub vremena. Kada god vidimo novo urađena kupatila ili kuhinje vidimo da je dizajn pločica u našem kupatilu davno demode. Hoćemo da promenimo staru kadu, lavabo... Jednom rečju hoćemo novo kupatilo.

Opširnije: Lepljenje pločica preko pločica

Materijali za lepljenje keramičkih pločica

Materijali za lepljenje keramičkih pločica

Keramičke pločice se mogu postavljati na više načina u zavisnosti od podloge i vrsta pločica. Kod nas se u praksi primenjuje postavljanje pločica na malter i postavljanje pločica na lepak.

Opširnije: Materijali za lepljenje keramičkih pločica

Keramičarski radovi: Postavljanje pločica

Keramičarski radovi: Postavljanje pločica

Keramičkim pločicama moguće je obložiti i dekorisati kako enterijere (unutrašnje prostorije), tako i eksterijere (spoljne površine). Isto tako, pločicama je moguće obložiti podne i zidne površine. Najčešće ćemo na pločice naići u sanitarnim prostorijama, kuhinjama i kupatilima što se unutrašnjosti tiče, ali vrlo često se pločice lepe na balkone i terase.
Naravno, pločice možemo postavljati i u ostale prostorije našeg doma, kao na primer na pod u hodniku, u dnevnoj i ostalim sobama, ako imate ugrađeno podno grejanje, što takođe nije redak slučaj.

Opširnije: Keramičarski radovi: Postavljanje pločica

Najnoviji tekstovi

Prev Next