Renoviranje kupatila - ključ u ruke cene - Keramičar Beograd - Renoviranje kupatila
TF InsightFX - шаблон joomla Видео

Napomena

Pre poziva sa pitanjem "Koliko radite po kvadratu?" Obavezno pročitajte tekst CENOVNIK KERAMIČARSKIH RADOVA

 

 

Renoviranje kupatila - ključ u ruke cene

Za naše buduće klijente osmislili smo više varijanti renoviranja ili adaptacije kupatila. To su najčešći paketi usluga koji se traže na teritoriji grada Beograda.

Paketi se razlikuju po količini radova i nivoima garancije koju nudimo. Garanciju možemo da ponudimo samo za radove koje smo mi uradili.

U cenu su uračunati radovi po specifikaciji za određen paket, materijal za radove po specifikaciji radova za svaki pojedinačni paket, i garancija na radove iz svakog pojedinačnog paketa.

 

Renoviranje kupatila  ključ u ruke paket Economic

Renoviranje kupatila cene economic

U ovom paketu su obuhvaćeni najosnovniji radovi koji su potrebni da se urade u okviru adaptacije kupatila. Ovo nije klasična adaptacija kupatila, već čisto estetsko ulepšavanje.

Nisu obuhvaćeni instalaterski radovi, nema pomeranja sanitarija. U suštini dobijate kupatilo sa istim rasporedom, samo sa osveženim zidovima, u vidu novih pločica, i eventualno novih sanitarija.

Ne snosimo odgovornost za staru vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Rok za izvođenje ovih radova je 7 radnih dana. Nema garancije za dugoročnu izolaciju od vlage.

Cena ovog paketa je 800 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Renoviranje kupatila  ključ u ruke paket Economic+

Renoviranje kupatila cene economic+

U ovom paketu su obuhvaćeni radovi iz paketa Economic, sa dodatim osnovnim vodoinstalaterskim radovima - zamenom vodovodne mreže, bez zamene kanalizacione mreže. Kao i kod paketa Economic, dobijate estetski ulepšano kupatilo sa mogućim promenom rasporeda, ukoliko postojeća kanalizaciona mreža u kupatilu to dozvoljava. Ovo je najčešći obim radova koji se obavlja na teritoriji grada Beograda.

Garancija ne važi za začepljivanje kanalizacione mreže i ostalih problema prouzrokovanih njima. Rok za izvođenje ovih radova je 10 radnih dana. Nema garancije za dugoročnu izolaciju od vlage.

Cena ovog paketa je 1200 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Renoviranje kupatila  ključ u ruke paket Economic++

Renoviranje kupatila cene Economic++

Ovo je nadogradnja paketa Economic+. U okviru ovog paketa možete menjati raspored u kupatilu, pošto obuhvata i novu elektroinstalatersku mrežu. Ograničenje je stara kanalizaciona mreža.

Garancija ne važi za začepljivanje kanalizacione mreže i ostalih problema prouzrokovanih njima. Rok za izvođenje ovih radova je 10 radnih dana. Nema garancije za dugoročnu izolaciju od vlage.

Cena ovog paketa je 1400 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Renoviranje kupatila  ključ u ruke paket Standard

Ovo je paket za koji se može reći da je kompletna adaptacija kupatila. Menja se kompletna instalaciona mreža, nanosi se sloj hidroizolacije na sva mesta sa pojačanom vlažnošću, hidroizoluju se sva dovodna i odvodna točiona mesta. 

Uz ovaj paket imate potpunu garanciju funkcionisanja vašeg kupatila, kada su u pitanju instalacije i zaštita od vlage.

Cena ovog paketa je 1800 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Renoviranje kupatila  ključ u ruke paket Lux

Renoviranje kupatila cene lux

Ovaj paket obuhvata paket Standard sa dodatkom nestandardnih sanitarija: ugradni vodokotlić, nestandardne pločice, nestandardne česme... Usuštini sve dodatke koji zahtevaju izradu nestandardnih prepravki vodovodne i elektro mreže. Uz ovaj paket su dodati gipsarski radovi, i mogućnost ugradnje pločica nestandardnih oblika, veličina ili 

Uz ovaj paket imate potpunu garanciju funkcionisanja vašeg kupatila, kada su u pitanju instalacije i zaštita od vlage. 

Cena ovog paketa je 2500 evra.

Dodaci za pakete Economic, Economic+, Economic++ i Standard

Postavljanje nestandardnih pločica - 200 evra

Postavljanje mozaika - 300 evra

Postavljanje bordure od mozaika - 20 evra dužni metar

Postavljanje ugradnog vodokotlića i konzolne wc šolje - 300 evra

Zbog određenog broja neozbiljnih sugrađanja, dolazak na teren radi dogovora o odabiru paketa i sklapanja dogovora naplaćujemo 2000 dinara, kao znak vaše ozbiljnosti.

U cenu nije uračunata nabavka pločica, kao ni nabavka sanitarija, slavina i spoljnih sifona.

Uz radove u drugim prostorijama stana, odobravamo popust u zavisnosti od obima radova u tim prostorijama. 

Najnoviji tekstovi

Prev Next