02 јан. 20

Keramičar Beograd

Ukratko o stanju u Beogradu

Keramicar Beograd

U ovom trenutku u Beogradu svakako nedostaje pravih keramičara, a tu primarno mislimo na one koji se zasluženo mogu tako nazvati. Za milionski grad kakav je Beograd, potrebno je mnogo više kvalitetnih ljudi u ovom poslu, sa puno iskustva i znanja.

Da je keramičar, danas može da kaže bilo ko, no da bi postao pravi majstor ovoga posla potrebno je dugogodišnje iskustvo, skup (odnosno kvalitetan) alat, te želja za svakodnevnim usavršavanjem. Upravo tom cilju teži naša firma.

O KERAMICARTEAM-u

Keramicar Beograd

Naš tim sastavljen je od odličnih majstora keramičarskog zanata  na prostoru Beograda, sa višegodišnjim iskustvom. Svi naši majstori  su vrhunski profesionalaci koji će izvršiti svaku vašu želju, koji će rešiti svaki vaš problem, te koji će na kraju dana nuditi garanciju kvalitetno završenog posla.

Kvalitetan dugogodišnji rad doveo je našu firmu na visoku poziciju u gradu, te trenutno zapošljavamo veći broj keramičara, a sve kako bi mogli zadovoljiti tržište koje širimo svakim danom i odrađenim poslom.

Ukratko o keramičarskim radovima

Keramičarski radovi

Keramičarski radovi podeljeni su u tri faze;  prvo je potrebno pripremiti podlogu, zatim na nju lepiti keramičke pločice, te na kraju fugovati (najbolji opis ove faze je ispunjavanje prostora između pločica – fuga).

Kako bi završni rad bio dobar, sve tri faze treba napraviti na najvišem mogućem nivou. Ukoliko podlogu nismo pripremili kako treba, ima ćemo problema kod lepljenja pločica. Ako loše zalepimo pločice, loše će izgledati konačan rad, a fugovanje će biti teže završiti na savršenom nivou. Da ne spominjemo koliko će biti teže postaviti sanitarije, te da li će se moći postaviti tuš kabina koju ste zamislili ili slično. Zato svaki korak treba napraviti pažljivo i planski, a onda rezultat neće izostati.

Zašto odabrati keramicarteam

Biti keramičar u Beogradu predstavlja obavezu, baš kao i u svakom drugom gradu / mestu na svetu. No mi našu misiju shvatamo najozbiljnije, a ako vi uređenje svog interijera i eksterijera shvatate jednako ozbiljno, bez razmišljanja ćete odabrati baš nas za izvođenje keramičarskih radova.